8 reaktion på “92. ”De hotar med att polisanmäla dig”

 1. Jag har lyssnat på alla era avsnitt och tycker verkligen ni gör intressanta, roliga och engagerade podcasts. Tack för att ni har förgyllt många timmar. Tråkigt att Märit inte var med i det här avsnittet heller. Ska hon sluta podda?

  Märkte även att det var reklam i det här avsnittet. Allmänt lite irriterande när reklamen har så mycket högre ljudvolym än själva podden. Särskilt irriterande att det kom ett reklamavbrott mitt i avsnittet och kapade av mitt i en mening. Ska ni fortsätta ha reklam?

  • Hej SOfia. Ronden läggs nu upp via Acast med reklam. Detta beslut har vuxit fram under de fem år vi har poddat. Vi arbetar heltid, har familjer och har under alla år gjort detta på vår fritid. Det fungerar inte längre, vi hinner inte med klippning mm varför reklam kan avlasta oss med en del av detta arbete. Märit väljer därför att gå vidare med andra projekt, så tills vidare kör Christian och Anders vidare själva med ambitionen att ibland ta in gäster. Målsättningen är ett avsnitt per vecka. Vi går ett spännande valår till mötes, en turbulent sjukvård med konsultarvoden, stabslägen på akutmottagningar och en primärvård vi vill djupdyka i.

   • Hej! Så synd att Märit inte kommer vara med mer. Jag upplever henne som en synergist i podden.
    Tack annars för en kul podd (jag förstår verkligen inte hur ni hinner få ihop det med oregelbundna arbetstider, familjer mm, så hatten av för det!) som uppskattas även av en sjuksköterska.

 2. Hej och tack för en bra podd! Jag arbetar inte inom vården men tycker den är lättförståelig och på precis lagom nivå ändå.
  Jag har en liten fråga som dels är praktisk, men som också kan bli etisk som jag undrar över.

  Jag lyssnde på P3-dokumentären om dödsmisshandeln av Riccardo precis, och i den så berättas att pappan har blivit ombedd att stänga av respiratorn. Det formuleras nästan som att det måste vara en anhörig som gör detta. Stämmer detta? Eller hur fungerar det i praktiken? Är det ett val man kan göra om man vill göra det själv? Hamnar man inte som anhörig i en väldigt konstig sits när man ”tar över” läkarens uppgift? Det skulle vara kul att höra er bolla detta. Annars kanske du kan rekommendera vart jag kan läsa mer om detta, blev så nyfiken.

  Fortsätt med er grymma podd! Längtar redan till nästa avsnitt! Mvh S

 3. Detta är nu andra episoden i rad som inte går att ladda ned. Antingen är det jag som är för dum i huvudet för att förstå något slags designändring, eller också har ni två gånger i rad glömt att separatlänka till nedladdningsbar mp3.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *