85. Caput Medusa

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

6 reaktion på “85. Caput Medusa

  1. Ville bara lämna en liten bekräftande kommentar angående Märits tolkning av Caput Medusa, vår föreläsare i ämnet hade nämligen samma förklaring gällande en bläckfisk och dess utseende. Kanske mer att det handlade om tentaklernas likhet med kärlen snarare än färgskiftningarna, men ändå. Härligt annars att ni är tillbaka efter sommaren, livar upp veckorna med era små
    samtal och diskussioner.

  2. ”Vad är det för ett litet missfoster till företag?!”
    Höstens roligaste kommentar, den ska jag lägga på minnet. Känns användbar. Tack Märit!

  3. Angående skador i ridsporten: ja, avramlingar är det vanligaste av det som gör ondast. Alla ramlar av någon gång, ofta rätt många gånger genom åren om man rider mycket. Det är inte alltid man slår sig, men man kan också landa riktigt illa. Man kan både fastna och bli släpad bakom hästen och bli översprungen av hästen när man ramlat av. Ovanligare är att hästen går omkull med ryttaren på ryggen och det kan gå riktigt, riktigt illa om man får flera hundra kilo häst över sig. Utöver det kan man trampas på, bli biten, bli sparkad, klämmas mellan häst och något annat… Känner att jag inte riktigt säljer in hästsporten här, hästar är underbara och det är världens bästa känsla att sitta på hästryggen även om det inte låter så ;).

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *