74. R.I.P. Heimlich

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

8 reaktion på “74. R.I.P. Heimlich

  1. Hej har nyss upptäckt er pod. Det roliga är att jag har jobbat i Örnsköldsvik och kommer ihåg Christan väldigt väl. Hela den AT-gruppen gjorde starkt intryck på många av oss☺. De var väldigt kunniga och intresserade .roliga att jobba med. Har ibland undrat vart alla hamnade . Ska genast införskaffa Christians böcker . Ska fortsätta lyssna emellanåt Fortsätt med vad ni gör så länge ni orkar .det är upplysande och intressant Ni behövs . Kram från Marita en undersköterska numera arbetande på Akutmottagningen Östersund

    • Hej Marita!
      Superkul att du hittade Ronden. Och vad kul att vi har jobbat tillsammans. Tänker ofta på er. Är det några kvar från den tiden av ATläkarna? Hälsar Christian

      • Tror du kommer ihåg Jonas Sahlman Susanne Skovstedt Johan Sörelius de är kvar på Ortopeden Samt Susanne på Kirurgen. Av överläkarna har de gått i pension Kjell är kvar på medicin annars är det nog nytt . Kommer inte ihåg alla ärjag rädd men jag var ju mest involverad på kirmott Akuten eftersom jag gick på båda . Jan Lindberg drog till Umeå . Tror de har samma problem som överallt annars med folk som vill ta vid plus nedskärningar mm Har ju vart slitningar där . Övik ligger ju som mellan Umeå och Sundsvall Roligt att du svarade och jag fortsätter lyssna mellan varven . Ha en sköön sommar sköt om er mvh Marita

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *