74. R.I.P. Heimlich

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

11 reaktion på “74. R.I.P. Heimlich

 1. Hej har nyss upptäckt er pod. Det roliga är att jag har jobbat i Örnsköldsvik och kommer ihåg Christan väldigt väl. Hela den AT-gruppen gjorde starkt intryck på många av oss☺. De var väldigt kunniga och intresserade .roliga att jobba med. Har ibland undrat vart alla hamnade . Ska genast införskaffa Christians böcker . Ska fortsätta lyssna emellanåt Fortsätt med vad ni gör så länge ni orkar .det är upplysande och intressant Ni behövs . Kram från Marita en undersköterska numera arbetande på Akutmottagningen Östersund

  • Hej Marita!
   Superkul att du hittade Ronden. Och vad kul att vi har jobbat tillsammans. Tänker ofta på er. Är det några kvar från den tiden av ATläkarna? Hälsar Christian

   • Tror du kommer ihåg Jonas Sahlman Susanne Skovstedt Johan Sörelius de är kvar på Ortopeden Samt Susanne på Kirurgen. Av överläkarna har de gått i pension Kjell är kvar på medicin annars är det nog nytt . Kommer inte ihåg alla ärjag rädd men jag var ju mest involverad på kirmott Akuten eftersom jag gick på båda . Jan Lindberg drog till Umeå . Tror de har samma problem som överallt annars med folk som vill ta vid plus nedskärningar mm Har ju vart slitningar där . Övik ligger ju som mellan Umeå och Sundsvall Roligt att du svarade och jag fortsätter lyssna mellan varven . Ha en sköön sommar sköt om er mvh Marita

 2. This is the right webpage for everyone who wishes to find out about this topic.
  You know a whole lot its almost hard to argue with you (not that I actually would want to…HaHa).
  You definitely put a fresh spin on a topic that’s been discussed for decades.
  Great stuff, just wonderful!

 3. I truly love your website.. Pleasant colors & theme.
  Did you develop this amazing site yourself? Please reply back as I’m attempting to create my very own site and would like to find out where you got
  this from or just what the theme is named. Cheers!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *