74. R.I.P. Heimlich

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

6 reaktion på “74. R.I.P. Heimlich

  1. Hej har nyss upptäckt er pod. Det roliga är att jag har jobbat i Örnsköldsvik och kommer ihåg Christan väldigt väl. Hela den AT-gruppen gjorde starkt intryck på många av oss☺. De var väldigt kunniga och intresserade .roliga att jobba med. Har ibland undrat vart alla hamnade . Ska genast införskaffa Christians böcker . Ska fortsätta lyssna emellanåt Fortsätt med vad ni gör så länge ni orkar .det är upplysande och intressant Ni behövs . Kram från Marita en undersköterska numera arbetande på Akutmottagningen Östersund

    • Hej Marita!
      Superkul att du hittade Ronden. Och vad kul att vi har jobbat tillsammans. Tänker ofta på er. Är det några kvar från den tiden av ATläkarna? Hälsar Christian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *