67. Säsongsavslut med elchocksbehandling

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

9 reaktion på “67. Säsongsavslut med elchocksbehandling

 1. Tänkte bara lägga till Transcutant CO2 (TCO2) går ju att mäta, användes i alla fall för 10 år sedan inom barnsjukvården.

  Tack för den här säsongen! Alltid lika bra, givande och roligt att lyssna på er!

 2. Halkade in på Ronden gm att lyssna på avsnittet med Nicole W då jag också är tandläkare ( sjukhustandläkare på medicinsk tandvård på DS) Är totalt fast nu och har lyssnat på alla avsnitt den senaste veckan, så bra. Roligt, lärorikt och ”mysig pod” trots att jag har ett annat yrke ( är iofs en avhoppad läkarstudent efter preklin. T4) Älskar ert snicksnack! Längtar till nya avsnitt, tack för en riktigt bra och kul pod.

 3. Tack för en trevlig säsong!

  För ett par veckor sedan var vi ett gäng studenter som var nere i Tanzania och läste en kurs i global hälsa. Vi satt en kväll på en lokal restaurang i den lilla staden Bagamoyo och fick plötsligt – till vår stora förvåning och förtjusning – höra introt till Ronden (”Lita på mig”) spelas i högtalarna.

 4. Alltid lika intressant och underbart att lyssna på eran podd!
  Tack för denna säsongen! Väntar spänt på nästa avsnitt.

  Trevlig sommar.

 5. Hej Christian, Märit och Anders!
  Tack för en rolig och upplysande pod!
  Väntar med med glädje på en ny säsong med spännande teman. Om ni har idétorka 🙂 på diskussionsämnen kommer här ett ämne som borde gå hem hos så väl sjukvårdspersonal som icke: Kostens betydelse för hälsan. David Stenholtz,överläkare i onkologi, och Pernilla Berg,nutritionist och toxikolog, båda aktiva i Läkare för framtiden. De har säkert massor med intressanta tankar på detta tema. Själv är jag farmaceut,jobbar på öppenvårdsapotek, kommer dagligen i kontakt med folk som har frågor/ funderingar kring detta.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *