58. Rabies, flygskräck och ansiktstransplantation

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

3 reaktion på “58. Rabies, flygskräck och ansiktstransplantation

  1. Roligt att ni nämner radiolab podden om rabies-protokollet! När läkartidningen för länge sen skrev om medicinska poddar, och intervjuade er?, länkade de förutom till Ronden just till den podden som lyssningstips. Det var så jag hittade hit (men ni verkar inte ha läst artikeln så noga 😉 Rabiespodden är så sjukt spännande! Jag brukar pod-lyssna i mitt syrum men den kvällen blev inget sytt för jag koncentrerade mig så hårt på att lyssna!
    Tack för en bra, och lagom spännande ;-), podd!

    • Hej Carolina! Tack för påminnelsen. Nej, vi kom nog inte ihåg den podden…:) Men kul att du lyssnar på Ronden. Särskilt i syrummet, ger en härlig bild framför ögat. /Christian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *