51. Sommarskägg

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

2 reaktion på “51. Sommarskägg

  1. Hej! Jag skulle bara vilja lugna Märit vad gäller det här med att hon ringde polisen på en berusad och suicidal person. Jag är ssk och har själv jobbat på beroendeakuten, och kan genom vårt nära samarbete försäkra er om att polisen gör ett underbart jobb med personer som är berusade, drogpåverkade, psykiskt sjuka, psykotiska, suicidala och/eller ”bara” väldigt ledsna och vilsna. Högst troligt är att tog de mannen till Maria eller BAS och personen fick hjälp (mindre troligt att de körde iväg och misshandlade personen någon stans…!?!?) För övrigt tycker jag att det vore intressant att höra lite om beroendevård i er pod, kanske bjuda in någon? I övrigt, TACK Märit att du reagerade så starkt på ordet ”produktion”. Inom vården finns inget som har med produktion att göra, vi jobbar inte med produkter! Ser fram emot nästa pod, allt gott!

  2. Hej Ronden!

    Superkul att ni är tillbaka, tack för ännu ett bra avsnitt!

    Jag ställde en fråga i kommentarsfältet för ep. 49 för ett par månader sedan. Är fortfarande väldigt intresserad av att höra era tankar kring det!

    Vänliga hälsningar, Daniel!

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *