49. Alvedon, choklad och maskar i foten

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

8 reaktion på “49. Alvedon, choklad och maskar i foten

 1. Jag har för mig att det finns en teori om att symbolen med ormen som slingrar sig runt staven kommer just från Guinemasken som snurras upp på pinnen.

 2. Hittade ingen mailadress så jag är lite djärv och tar det här istället!

  Någonting jag uppmärksammat som genomsyrar alla läkare/läkarstudenter jag stött på är att alla är fruktansvärt produktiva. På ett väldigt fascinerande sätt. De hittar någon slags balansgång mellan familj/socialt liv och långa tuffa skift på sjukhuset, men har ändå tid och ork över för att exempelvis skriva böcker(ja, jag tänkte på dig Christian), träna, läsa böcker och vetenskapliga artiklar om det nyaste i forskningsväg.

  HUR fixar ni det?! Vad är era bästa produktivitetstips? Vad motiverar er till detta och hur finner ni ork? Hur gör ni för att det ska bli av?

  Studerar själv till sjuksköterska och brinner för det medicinska men är samtidigt en prokrastinerare av rang vilket står i vägen för mig och min utveckling på många plan. Har ni några tips på hur man blir kvitt sitt uppskjutarbeteende?

  p.s
  Tack för en fantastisk pod!
  d.s

 3. Just upptäckt era samtal, ni kan ju vara riktigt skojiga!
  Fick tips av min kollega om detta. Lät väl inte så kul med 3 läkare som sitter å pratar men där hade jag fel. 🙂
  Nu har jag mkt att lyssna på /Hanna

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *