39. Spice

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

2 reaktion på “39. Spice

  1. Hej!

    Intressant quiz mot slutet där. Påminner mig om en situation några veckor sedan, då en lärare som var en yngre läkare hade seminarium med oss. Mitt i diskussionen säger hen ”och du får vara sjuksköterska. Inte för att du ser ut som en, men vi säger att du är det”. En sån kommentar kan man ju tycka bara är onödig.. intressant hur man lyckas misslycka med att framföra sin åsikt om det hela, haha. Jag undrar bara om Pelle skulle fått samma kommentar?

    /ung kvinnlig läkarstudent

    • Hej ung kvinnlig läkarstudent:)
      Onödig kommentar kan man tycka. Ventilera gärna och berätta om fler stereotypa/könsklavertrampande kommentarer du råkar ut för genom karriären. Den där var inte den sista, tyvärr. /Christian

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *