36. Sjukhusets dreamteam

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

26 reaktion på “36. Sjukhusets dreamteam

 1. Hej! Har lyssnat på er sedan begynnelsen, alltid lika intressant, givande och roligt! Jag är lite nyfiken på hur ni ser på det interprofessionella arbetet i er vardag. Tycker ni att man jobbar i team, att vi utnyttjar och lyssnar till varandras kompetenser fullt ut? Fick ni träffa på andra yrkeskategorier från vården på er utbildning? Funderar en del kring det här själv, både ”på golvet” och i student kontakten. Kort och gott arbetar vi MED varandra? Kan vi saker OM varandra (som yrkesgrupper)? Och lär vi oss något AV varandra? Ett litet förslag till ytterligare diskussioner!

  Tack igen för bra podcast! / Satu (Sjuksköterska ALB).

  P.S Märith, så bra du passar i podcasten, du utmanar till att tänka i vidare banor!

  • Hej Peder!
   Tack för mail! Ursäkta så hemskt mycket att vi inte svarat på ditt mail förrän nu, inte bra, vi måste skärpa oss. Tyvärr vet varken jag eller Christian vilken rapport du tänker på. Om det fortfarande är aktuellt för dig att hitta den föreslår jag att du mailar Märit på Danderyds sjukhus och frågar om hon vet.
   Många hälsningar
   Anders

 2. Hej!

  Tack för er pod! Har hört alla avsnitt! Jag tycker Anders skämt med hjärtat var underbart. Har själv bytt bana från sjuksköterska till läkare och är rädd att jag gjort ett nerköp till en lite stelare mer pretto arbetsmiljö (men så mkt mer stimulerande arbete vilket är viktigast). Humor på jobbet är så viktigt!

 3. Nu kommenterar jag på ett väldigt gammalt avsnitt, men vad ska man göra när man helst hade velat att ni kom ut med ett avsnitt typ två gånger i veckan ;). Får lyssna på gamla avsnitt igen, alltså. Tack för en bra podd!

  Hur som helst, angående regler kring första hjälpen- eller sjukvårdsberedskap på evenemang så finns det regler om det kring publika evenemang. Jag tror det är kommunen som beslutar om vilka exakta regler som gäller, men det är jag inte säker på, kan vara socialstyrelsen också. I reglerna defineras även vad som är ett publikt evenemang. Och angående bokmässan: på Svenska Mässan i Göteborg finns det en eller flera event-sjukvårdare, en tjänst som jag tror beställs av arrangören så att de alltid jobbar kan jag inte lova. Ibland kan andra aktörer anlitas också, beroende på arrangören. Jag har haft första hjälpen-beredskap där, fast inte på just bokmässan ;).

 4. Hello there! I know this is kind of off topic but I was wondering which blog platform are you
  using for this website? I’m getting fed up of WordPress because I’ve had issues
  with hackers and I’m looking at options for another platform.
  I would be awesome if you could point me in the direction of a good platform.

 5. Thanks on your marvelous posting! I actually enjoyed
  reading it, you may be a great author.I
  will be sure to bookmark your blog and will eventually come back someday.
  I want to encourage you continue your great posts, have a nice weekend!

 6. Hi! I just wanted to ask if you ever have any problems with hackers?
  My last blog (wordpress) was hacked and I ended up losing months of hard work due to no
  data backup. Do you have any solutions to stop hackers?

 7. I do not know if it’s just me or if everyone else encountering issues with your site.
  It appears as if some of the written text on your posts are running off the screen. Can somebody else please provide
  feedback and let me know if this is happening to them as well?
  This might be a problem with my browser because I’ve had this happen previously.
  Many thanks

 8. I am really impressed with your writing skills
  and also with the structure to your blog. Is that this a paid theme or did you
  customize it yourself? Anyway keep up the nice quality writing, it is rare to see a nice
  weblog like this one these days..

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *