34. Familjen Skarsgårds närakut

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

9 reaktion på “34. Familjen Skarsgårds närakut

 1. Tack för ett, som vanligt, väldigt underhållande avsnitt.
  Jag skulle vilja att ni talade om att jobba med tolkar. Något som ligger mig nära om hjärtat.
  Helt annan sak – Löwenströmska är väl också uppkallat efter en person, eller familj 🙂 ?

 2. Tranströmerbiblioteket finns redan! För att hylla Tomas Tranströmers konstnärskap bytte Medborgarplatsens bibliotek i Stockholm namn till Tranströmerbiblioteket i juni i år. Han växte upp alldeles i närheten av biblioteket och spenderade mycket tid där som barn.

 3. Ronden är bäst!!! Ni kan vara så galet roliga, att man sitter bland andra och lyssnar och börjar fnissa så att alla kollar konstigt på en.

  Tips, bjud in mer kollegor! En ssk skulle vara kul.

 4. Jag snubblade på ronden lite av en slump. Är annars en dokumentär-junkie. Men nu har jag lyssnat igenom alla avsnitt och är helt såld! Det är lite som att tjuvlyssna på en fest, att sova räv och få höra folk prata om sina erfarenheter och tillkortakommanden. Kanon! Skrattade högt åt ”himmelens och jordens skapare/kjaamiz”. Och jag skrattar inte högt ens åt komedier. Till min mans förtret.
  Jag har inga kommentarer annars, inte heller förslag på ämnen. Jag fortsätter att tjuvlyssna på ert party. Ok?

 5. Är uska. Uppe i norr. Känner några snackiga ssk men vi lyssnare är uppe i norrbotten. Dock lite för långt att åka ner till sockholm.

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *