31. Larmsökare på toa

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

11 reaktion på “31. Larmsökare på toa

  1. Nu äntligen har jag kunnat börja lyssna på er! Kul och intressant och ibland provocerande (jag tycker att maten på Huddinge är BRA numera). Jag är imponerad att ni är så självutlämnande och reflekterande. Intressant och nyttigt för mig att lyssna, få inblick i er (unga svenska läkare…) värld (jag känner mig som en tant…). Varför tror ni att stetoskopet skall försvinna?

  2. hej ronden, och framför allt Märit – om ni någonsin ska testa att göra Ronden education hoppas jag att det blir Märit som berättar om syra/basbalansen och varför det är så spännande. Känner mig mycket intresserad! Över huvud taget Märits syn på kost och hälsa. Undrar även om du är vegetarian, och om inte, varför inte? Finns det någon vettig anledning att äta kött ur ett hälsoperspektiv? tack tack /josefin

  3. Jag har skickat kommentar förra veckan men vet inte om den kom fram. jag tycker i alla fall att det är roligare och roligare att lyssna på er, betar av alla sändningsr från när ni började!

  4. Hej Ronden!
    Efter detta avsnitt med härliga men vansinnigt presterande Märit så kom jag att tänka på hur vi icke-läkare ofta ser er läkare som förebilder för hälsa. Man tänker att ni ska leva som ni lär med allt vad kost, VILA och motion innebär

  5. Man tycker ju att en rutschkana hade varit mindre riskfyllt i skadehänseende och gått precis lika snabbt som en stång om inte snabbare… men kanske inte riktigt samma status? =)

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *