29. ”Läkare är väl inte otrogna?!”

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

7 reaktion på “29. ”Läkare är väl inte otrogna?!”

 1. Tack tack tack för att ni förgyller min vardag bland tvätt, små kladdiga barn och medicinstudier! Fortsätt som ni gör, helt klart bästa podden.

  • Hej Ulrika!
   Kul att du gillar Ronden. Vi har kul och tänker fortsätta så länge det flyter på bra. Hör av dig om tips på ämnen..typ kladdiga barn i tvättstugan:)
   /Christian

 2. Hej
  Angående mördaren som kom in på Karolinskas läkarutbildning kom han in på PIL( intervjubaserade intagningen). Man missade bl.a. att han inte redogjorde för dom år han satt i fängelset. Däremot blev han utkastad för att han trixat med betygen.

 3. Gillar verkligen er podd! Lyssnar mig igenom dem nu. Men skulle vi låta en dömd våkdtäktsman eller pedofil arbeta kvar inom vården? Eller någon som begår ett mord efter att ha fått leg? Finns det grader i helvetet, är misshandel ok? Det jag tyckte var riktigt skrämmande var att de endast upptäckte de förfalskade betygen efter att han blev uthängd… dvs. hade någon annan fifflat med sina pappersbetyg hade de aldrig tittat på det igen, och det gjorde att jag verkligen börjar fundera på hur antagningen går till. Om han fick rankning nr 17 på PIL, vad säger det om den metoden? Kanske var en del av anledningen till att de drog ned på det…

 4. Nej, jag tycker det är direkt olämpligt att en läkare propagerar för abort på fritiden. Det är att jämföra med en polis som hänger på sig HA-västen efter jobbet

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *