25. Slät som en delfin

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

8 reaktion på “25. Slät som en delfin

 1. Bra kul avsnitt! Organlistorna roligt pedagogiskt grepp som belyser hur fantastisk kroppen är. Historien om skörbjugg är utförligt beskriven på viki pedia. Viki pedia är fantastiskt när manfår uppslag om vad man kan söka på!

 2. Jag tycker det är en jättebra nivå och den som fastnar för något ni tar upp kan ju surfa själv i havet av relevant och ovidkommande (men kul) kunskap!

 3. Kan bara konstatera att ni förgyller podcastvärlden något enormt mycket!

  Punkten om favoritorgan var helt klart intressant – och visar kanske framför allt på det positiva i att människor som hatar njurar eller andra organ inte nödvändigtvis måste jobba med det. Dock tycker jag nästan att mun/stämband borde toppa listan – det är trots allt dessa som kommer att kommunicera budskapet till förhoppningsvis intresserade och kompetenta kliniker inom vården.

  Jag älskar diskussionerna om hur synen på människor förändras under utbildningen till läkare – ser gärna mer av den varan!

  • Hej! Och tack för värmande ord. Väldigt trevligt att du gillar. Förstår resonemangen om mun/stämband men kan tyvärr inte lägga dem på förstaplats. Kanske något för Anders dock, ligger ju nära örat.
   Fråga: är du inom vården eller inte? Bara nyfiken.
   Hälsar
   Christian /Ronden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *