11. Apokalypsen

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

2 reaktion på “11. Apokalypsen

 1. Hej! Tack för en rolig och spännande podcast! Angående det här med läkarspecialiteter som överlever i ett postapokalyptiskt scenario – what about anestesiologerna? Vad tror ni, är de de första som ryker eller visar de sina oumbärliga sidor i ett kritiskt scenario? Hur gör man kirurgi utan respirator dessutom? Ha det! /Linnea

  • Hej Linnea!
   Tack för ditt inlägg:)
   Oj, vi glömde visst narkosen. Men, vad tror du om lite hederlig Eter eller en Ketalarinjektion i låret, det borde väl allmänkirurgen klara av, sen är det bara att operera…:) ELler kanske tvärtom: Anestesiologerna kan lära sig lite basal kirurgi och så struntar vi i kirurgerna….?
   Hoppas du kommer med fler inlägg framöver
   /Ronden

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *