2. Foppatofflor och chilisås

Tre läkare. Ett samtal. Ingen ordning.

Ronden_logo

9 reaktion på “2. Foppatofflor och chilisås

 1. Har precis börjat lyssna på podden och börjar givetvis i rätt ände. När jag hörde avsnittet kom jag att tänka på en koppling till det ni surrade om

  Kramers citat från Seinfeld
  ”Have you ever met a proctologist? They usually have a very good sense of humor. You meet a proctologist at a party, don’t walk away. Plant yourself there because you will hear the funniest stories you’ve ever heard. See, no one wants to admit to them that they stuck something up there. Never. It’s always an accident. Every proctologist story ends in the same way… ‘It was a million to one shot, doc, million to one.’ ”

 2. The Fusilli Jerry, riktigt bra avsnitt (vilket iofs många är).

  Proktologen finner man väl inom kirurgi och sedan nedre gastrokirurg? För det är väl ingen egen specialité i Sverige, är osäker faktiskt. Med tanke på vad nedre gastrokirurgerna gör i Sverige så blir det inte mycket över till en proktolog att verka inom.

 3. Fantastisk pod jag fick nys om via ryktesvägen! Vi hade en kuggfråga på en tenta tidigt i utbildningen som frågade efter det organ som regenererar bäst efter operation – svaret var ju självfallet huden.

  Ser fram emot resterande 60+ pods att lyssna igenom.

 4. Hmm it seems like your site ate my first comment (it was super long) so I guess
  I’ll just sum it up what I wrote and say, I’m thoroughly enjoying
  your blog. I too am an aspiring blog writer but I’m still new to
  everything. Do you have any helpful hints for first-time blog writers?
  I’d really appreciate it. http://keo365.com/the-thao

Kommentera

E-postadressen publiceras inte. Obligatoriska fält är märkta *